After work Gamla stan

After work Gamla stan i skön pubmiljö

Välkommen in till oss på Bacchis Pub & Restaurang när ni söker ett trevligt ställe för att umgås och för att äta och dricka gott efter jobbet. Här finns gott om plats för både små och stora sällskap i vår trivsamma pubmiljö. Gamla Stan är den perfekta platsen för att träffas efter jobbet med sin mysiga och ombonade stil och det centrala läget.

MENYNygammalt tillskott för AW i Gamla stan

Bacchis Pub & Restaurang huserar i O’Learys gamla lokaler i Gamla stan på Järntorgsgatan 5, ett stenkast från både Slussen och Gamla stans T-bana. Hit är det enkelt att ta sig med kollektivtrafiken, till fots eller med bil eller taxi.

Även om många säkert känner till läget och lokalen så är detta ett nytt koncept där vi vill att ni verkligen ska kunna känna er hemma, som ett andra vardagsrum. Hos oss är det lätt för alla i sällskapet att trivas. Ta ett par öl efter jobbet eller häng kvar längre och ät middag och umgås hela kvällen om ni vill.

Rejäl pubmat och vegetariska alternativ

Vår meny bjuder på allt från lättare förrätter som nachos, grillade räkor, toast skagen och vitlöksbröd till rejäl pubmat som våra goda och nygrillade högrevsburgare, fish & chips, revbensspjäll och ett fint urval av pastarätter. För den som vill ha något lättare har vi fräscha sallader och grillen bjuder på både kött, fisk och kyckling - alltid serverade med grönsaksspett och tillbehör som man kan kombinera fritt. Side orders och ett ordentligt utbud av vegetariska alternativ kompletterar menyn tillsammans med våra smarriga efterrätter.

Vill ni bara ha något att dricka så går det självklart bra det med. Vi har ett brett utbud av öl, vin, cider och alkoholfritt samt ett flertal varma drycker om ni helst vill ta en eftermiddagsfika efter jobbet.

Konferens & AW i samma lokal

Det går även utmärkt att förlägga ett möte, en företagsfest eller en enklare konferens till våra lokaler. Hör av er till oss så tar vi fram ett passande koncept med mat och dryck för hela sällskapet. Självklart har vi utrustning som storbildsskärm och ordentlig ljudanläggning så att ni har allt ni behöver.

Kort sagt - prova på Bacchis Pub & Restaurang nästa gång det är dags för AW!

Boka bord för After Work i Gamla stan idag så ser vi till att det finns plats reserverad för hela sällskapet.

Öppettider

Måndag-Torsdag: 16-24
Fredag: 15-01
Lördag: 12-01
Söndag: 12-24

Kontakta oss

Telefon: 08-23 99 23

Adress: Järntorgsgatan 5, 111 29 Stockholm

E-mail: Info@bacchispub.se

 

INSTAGRAM